حتما دیده اید که کتابخانه هایی مثل Pytorch یا Tensorflow هم در سایتشان، هم در documentation دارای مطالب یکسانی هستند که به شکل های متفاوت نمایش داده می شوند. از سویی دیگر، برای نوشتن کتابخانه های پایتونی یا کدهای مربوط به مقالات، لازم است که به یکسری قواعد پایبند باشیم؛ برای مثال، داکیومنتیشن سایت پایتورچ که شما هم خروجی html آن را می بینید هم از مطالبش در زمان کدزنی با کمک doc string استفاده می کنید، به این شکل است که با کمک reStructuredText نوشته شده و با کتابخانه sphinx خروجی های متفاوتی از آن گرفته شده است.
در این دوره، کتابخانه Sphinx را آموزش می دهیم و با کمک reStructuredText یک پروژه کامل خواهیم داشت تا بتوانید در کارهای خودتان از این موارد استفاده کنید. در این بین، نحوه درست داکیومنت نوشتن را هم با کمک پیشنهادات 257 PEP بررسی می کنیم و یکسری اصطلاح را توضیح می دهیم.
سردبیر بخش هوش مصنوعی وبسایت هستم. زمینه های فعالیت من عبارت است از یادگیری عمیق، یادگیری تقویتی، بازیابی اطلاعات و بینایی ماشین. به ریاضیات، جبر و بهینه سازی علاقه فراوانی دارم. تجربیات بسیاری در برنامه نویسی دارم و فریمورکهای مورد علاقه من عبارتند از django ،pytorch و tensorflow. از دانشگاه …